RISTORANTE PIZZERIA LA STORIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Pizzeria La Storia. Meer weten? Ontdek meer

26 okt 2022 om 22:20 Heerlijke lasagne ( vegetarisch en normaal) werd goed heet bezorgd, maar de bestelling werd alleen 20 minuten later geleverd dan eerst werd aangegeven bij het bestelproces.
20 okt 2022 om 1:09 Om 18:38 uur besteld en zou met ca 49 min bezorgd worden, maar duurde 65 min. En vervolgens bleken beide pinsas zo verbrand te zijn dat we alleen het middendeel konden eten. 1ste keer dat we hier besteld hebben en ook de laatste!
1 okt 2022 om 14:03 The lasagna was not good. Just meat, pasta and lots of yellow cheese. Not a hint of seasoning, basil or oregano. I will not be buying food here again.
31 jul 2022 om 20:35 Zaaaaaaalig gegeten. Bezorging k*t. Maar hier kan het bedrijf niks aan doen, ligt geheel bij thuisbezorgd zelf. Het was al het wachten waard want het eten is zaaaalig lekker!!
1 jun 2022 om 20:26 Eten was heerlijk! Bezorging prima, maar zag pas later dat het vlakbij ons huis was :)
3 mei 2022 om 21:06 Pinsa's zijn heerlijk en jullie lasagne is in 1 woord geweldig!!! Bedankt!
23 apr 2022 om 0:21 Eten was koud! Bezorging was super slecht. Restaurant kan daar jammer genoeg niks aan doen. Uit eindelijk hebben we zelf het eten opgehaald. Terwijl je voor bezorging betaald!
5 nov 2021 om 8:57 Pizza's zijn heerlijk, moesten er wel anderhalf uur op wachten
17 jul 2021 om 23:01 Een van de lekkerste pinsa's die ik ooit heb gegeten! Top!!
16 jul 2021 om 21:01 Kan bezorger niets aan doen maar 35 minuten later dan eerst vermeld is wel wat veel